Markiser Täby

Allt inom solskydd - monterat och klart | 08-532 544 59

Markiser

Vi erbjuder markiser i Täby och andra delar av norra Storstockholm som passar alla ändamål och fastigheter. Vi har närmare 20 års erfarenhet av markiser och andra solskyddsprodukter, vilket borgar för hög kvalitet på både produkt och installation.

Våra ledord är att kundens önskemål alltid står i centrum. Oavsett uppdragets omfattning lägger vi ner samma energi och engagemang för att slutresultatet ska bli som du tänkt dig – oavsett om markiserna är till vilan, företaget, uteplatsen eller balkongen.

Vi erbjuder alla slags markiser, men om du mot förmodan inte hittar det du söker gör vi vårt bästa för att lösa det. Hör av dig till oss redan idag för mer information.

I vårt sortiment ingår ett mycket stort urval av markiser för olika ändamål med varierande design, färger och tillbehör som sol- och vindautomatik och motorstyrning. De vanligaste produktkategorierna är:

Fönstermarkiser: Fönstermarkiser fyller flera viktiga praktiska funktioner. Framförallt skyddar de mot solinstrålning och håller inomhustemperaturen på behagliga nivåer, men de skyddar även interiör som möbler och golv mot blekning av solens UV-strålning. Naturligtvis ger även fönstermarkiser din fasad en helt ny karaktär och kan i många fall betala sig själva genom en värdeökning på huset. 

Terrassmarkiser: En terrassmarkis ger din uteplats ett helt nytt liv och ett tilltalande utseende. Det finns både fristående markiser och modeller som monteras på fasaden. Oavsett vilken modell du väljer ger den dig ett extra rum i huset som är skyddat mot direkt solstrålning och även ruskväder. 

Balkongmarkiser: Att utrusta sin balkong med en markis lyfter omedelbart intrycket av balkongen och ger skugga under heta sommardagar. 

Korgmarkiser: Korgmarkisens form är elegant och passar perfekt i kombination med exempelvis halvmåneformade fönster, men fungerar också bra för raka former.

Alla våra markiser kan fås med automatik, motorstyrning och fjärrkontroll som tillval.  

Bästa valet när du ska köpa markiser i Täby